Кастинги для PJ, Go-go dancing

Найдено 44 casting
12 3 4
9 днів тому, Місто Киев

Нужны девочки party girls ! Для работы в отеле нужны девочки хостес, надо знание английского языка, обязателен опыт работы либо образование отельного бизнеса!

Прийом анкет : 01 Грудня — 31 Грудня
Вимоги: від 19 до 28 років жінки
10 днів тому, Місто Киев

Нужны девочки гоу гоу, певици,шоу балет) хорошие ЗП) все вопросы в личку)
Возраст от 19-28

Прийом анкет : 30 Листопада — 30 Грудня
Вимоги: від 19 до 28 років жінки
53 днів тому, Місто Киев

Кастинг проходит только два дня! Для украшения выступления рок-звезды и участника отбора на Евровидение 2017 Alex Angel (http://eurovision.stb.ua/ru/member/duet-alex-angel-ta-lady-gala/) на одном из самых знаменитых европейских фестивалей

Прийом анкет : 18 Жовтня — 17 Листопада
Вимоги: від 23 до 27 років жінки
62 днів тому, Місто Киев

Внимание "Театральна Майстерня" приглашает!

В эпатажно-эротический треш "RISK" (театральный спектакль) нужна танцовщица стриптиза.
Яркая девушка, умеющая танцевать на пилоне.
Несколько танцевально-хореографических сцен.

Прийом анкет : 09 Жовтня — 08 Грудня
82 днів тому, Місто Киев

Нужны девушки Go Go, Китай г.Ланьчжоу.
Клуб Muse . Зп 1000-1200+200юаней консум 1 стол. Старт работы 27 .09.2016 .
Желательно на 6

Прийом анкет : 19 Вересня — 19 Жовтня
83 днів тому, Місто Киев

Для съёмок клипа, нужны 4 эффектные PJ-ки с сильной энергетикой. Заказчик, пляжный греческий клуб "rakkan", на острове Миконос. Съёмки будут проходить в Киевской студии "Пандора"

Прийом анкет : 18 Вересня — 18 Жовтня
Вимоги: від 18 до 25 років жінки
85 днів тому, Місто Киев

Для съёмок видеоклипа ищем танцоров. Обязательно укажите в заявке номер телефона. Это предкастинг. Мы рассмотрим вашу заявку и пригласим на кастинг.

Прийом анкет : 17 Вересня — 23 Вересня
Вимоги: від 18 до 25 років ч. і ж.
85 днів тому, Місто киев

Внимание! Живой кастинг в Киеве!!! уже в єто воскресенье 18.09 в Киеве!
Есть возможность работы заграницей!
Требуются: гоу-гоу парни рост 180 см. с хорошим телосложением

Прийом анкет : 16 Вересня — 16 Жовтня
Вимоги: від 18 до 28 років ч. і ж.
88 днів тому, Місто Киев

Только 14.09.2016, в 19.30 кастинг в новый шоу балет Арена сити( бывший Тао) , только PJ!

Прийом анкет : 13 Вересня — 14 Вересня
110 днів тому, Місто Киев

Прийом анкет : 22 Серпня — 21 Вересня
Вимоги: від 18 до 25 років жінки
142 днів тому, Місто Киев

Для съёмок видео и фото, используемых на стоках и для коммерческих целей, требуется модель-танцовщица. Съемки будут проходить в Киевской студии. Время работы 3-4 часа. расположение-

Прийом анкет : 21 Липня — 24 Липня
156 днів тому, Місто киев

Срочно! Киев!! Кастинг!!
Для работы в ночном клубе Киева на постоянной основе требуется гоу гоу девушки, график работы с десяти вечера до три или

Прийом анкет : 07 Липня — 08 Липня
193 днів тому, Місто Киев

На юбилей солидной корпорации подбираются 4 девушки PJ. Работа в клубе в центре Киева, несколько выходов за вечер, всего 3-4 часа. Очень хорошая

Прийом анкет : 31 Травня — 20 Липня
Вимоги: від 21 до 35 років жінки
269 днів тому, Місто Киев

На корпоратив известной тренинг компании разыскиваются 2 девушки PJки, которые могут зажечь зал! Несколько выходов за вечер, достойная оплата (можете прописать в заявке желаемое жалованье).

Прийом анкет : 16 Березня — 23 Червня
Вимоги: від 18 до 29 років жінки
12 3 4

PJ-dance / Go-go - це запальний танець, який поєднує в собі відразу кілька популярних стилів і напрямків. Це не просто набір хаотичних рухів під музику, а зачаровує дію, в якому простежується ритм, почуття і настрій.

Якщо Ви займаєтеся танцями, досконало освоїли кілька стилів, володієте відмінною пластикою і гнучкістю, отримуєте справжнє задоволення в процесі танцю, то на нашому сайті Ви зможете знайти цікаві пропозиції з індустрії розваг.

Робота PJ, go-go dancing - це можливість виступати на презентаціях, вечірках і популярних нічних клубах. Вивчити цей напрямок може навіть новачок, оскільки в цьому танці не передбачається використання складних і тривалих зв'язок, комбінацій. Найголовніше - це імпровізація. Саме вона змушує людину в процесі танцю рухатися вільно, відчувати музику, її настрій і не замислюватися над кожним виконуваним рухом.

У Вас є почуття ритму? Любите сучасну клубну музику? Хочете спробувати скомбінувати всі свої танцювальні навички в одне ціле? В такому випадку робота PJ, go-go dance дозволить не тільки заробити гроші, а й насолодитися танцем під улюблену музику.

На нашому сайті представлені пропозиції від нічних клубів, організацій та підприємств, які бажають влаштувати незабутню вечірку або провести ефектну презентацію. Ви можете прямо зараз вивчити доступні пропозиції і докладні описи. Контактні дані організаторів знаходяться у вільному доступі. Знайшли цікавий варіант? Просто зателефонуйте!

Кастинги для PJ, Go-go dancing у КиєвіКастинги для PJ, Go-go dancing в ДніпріКастинги для PJ, Go-go dancing в ДонецкеКастинги для PJ, Go-go dancing в ЖитомиреКастинги для PJ, Go-go dancing в ЗапорожьеКастинги для PJ, Go-go dancing в КировоградеКастинги для PJ, Go-go dancing в КрымуКастинги для PJ, Go-go dancing в ЛуганскеКастинги для PJ, Go-go dancing в ЛуцькуКастинги для PJ, Go-go dancing в НиколаевеКастинги для PJ, Go-go dancing в ОдессеКастинги для PJ, Go-go dancing в ПолтавеКастинги для PJ, Go-go dancing в РовноКастинги для PJ, Go-go dancing в СумахКастинги для PJ, Go-go dancing в ХарьковеКастинги для PJ, Go-go dancing в ХерсонеКастинги для PJ, Go-go dancing в ЧеркассахКастинги для PJ, Go-go dancing в ЧерниговеКастинги для PJ, Go-go dancing у Івано-ФранківськуКастинги для PJ, Go-go dancing у ВінниціКастинги для PJ, Go-go dancing у ЛьвовіКастинги для PJ, Go-go dancing у ТернопіліКастинги для PJ, Go-go dancing у ХмельницькомуКастинги для PJ, Go-go dancing у Чернівцях