База професійних акторів

Це база акторів з професійною освітою і / або досвідом зйомок (фільмографією).

Потрапити в базу можна тільки якщо анкета відповідає правилам і після перевірки анкети модератором.

Якщо ви впевнені, що повинні знаходиться в цій базі, подайте заявку на перевірку вашої анкети. Результат перевірки буде відправлений у ваші особисті повідомлення.

Знайдено анкет: 10000+
📷 22
🎬 7
1 2 3 4 ... 500

Хто перебуває в базі професійних акторів?

У цій базі знаходяться професійні Актори з досвідом зйомок, хорошим портфоліо і повністю заповненої анкетою.

VIP-аккаунт впливає на знаходження в цій базі?

Ні, наявність VIP-аккаунта не впливає на знаходження в базі професіоналів.

Чи можна оплатити включення в базу?

За гроші включення в базу неможливо.

Що означає професійна акторська освіта?

Це спеціальна акторська освіта здобута в акредитованому вищому навчальному закладі: інститут, університет, академія. Термін навчання – від 4 років. Курси та школи не вважаються професійною освітою.

Який досвід роботи враховується?

Враховуються ролі з текстом у повнометражних фільмах, ролі у театральних постановках та телесеріалах, окрім репродукцій. Не враховуються: робота в масовці, епізодах, ролі без тексту, ролі в таких проектах як музичні кліпи, рекламні ролики, короткометражні фільми, студентські та аматорські роботи, телепередачі, реаліті-шоу та інша робота, пов'язана з професійною акторською діяльністю.

Як потрапити в цю базу?

Переконайтеся, що ваша анкета задовольняє всім вимогами і подайте заявку , результати перевірки будуть відправлені вам в особисті повідомлення.
Ваша анкета не задовольняє наступним вимогам для подачі заявки
Інші умови
Якщо анкета перестане відповідати вимогам вона може бути виключена з бази
Модератор має право запросити фотокопію диплома про закінчення навчального закладу
Адміністрація залишає за собою право змінювати титульне фото профілю актора при включенні його анкети до бази.