Кастинги для гуртів та співаків

Найдено 134 casting
13 днів тому, Місто Киев

Продюсерский центр Сергея Грачева, для создания уникального для Украины вокального коммерческого проекта, ищет ГОЛОСА!
Парни до 27 лет, девушки до 23.
Также есть интерес

Условия оплаты: Оплачивается
Прийом анкет : 27 Листопада — 26 Грудня
20 днів тому, Місто Киев

Доброго времени суток друзья и любители СТЕНДАПА.
Спешим ВАМ сообщить, что каждую пятницу в ресторане Гриль'КО собираются молодые СТЕНДАПЕРЫ и юмористы с целью общения

Условия оплаты: Не оплачивается
Прийом анкет : 20 Листопада — 23 Листопада
Вимоги: від 18 років ч. і ж.
23 днів тому, Місто Киев

Продюсерский центр "D.K.Music" объявляет кастинг парней и девушек в возрасте от 18 до 28 лет в новый музыкальный проект.

Требования:
- Возраст

Условия оплаты: Оплачивается
Прийом анкет : 17 Листопада — 17 Грудня
Вимоги: від 18 до 28 років ч. і ж.
37 днів тому, Місто Киев

Эстрадная деятельность, выступления, концерты, создания новой группы

Условия оплаты: Не оплачивается
Прийом анкет : 03 Листопада — 06 Листопада
Вимоги: від 21 до 26 років жінки
83 днів тому, Місто Киев

Для съёмки видеоклипа ищем вокалиста/вокалистку со своими авторскими песнями. Наличие студийной версии песни обязательно! Подавайте заявки вместе с записью песен и номером телефона.
Это предкастинг!

Прийом анкет : 17 Вересня — 01 Жовтня
107 днів тому, Місто Киев

В дуэт с композитором и певцом Alex Angel ( m1.tv/stars/298 ) приглашается перспективная певица привлекательной внешности, возрастом до 29 лет, ростом до 170 см, мечтающая

Прийом анкет : 25 Серпня — 24 Вересня
Вимоги: від 21 до 29 років жінки
110 днів тому, Місто Киев

Команда Снимет лишь 3 Клипа БЕСПЛАТНО.

Отбор проходит в 2 Этапа:

1. ПредКастинг
Вы высылаете свою Анкету (ведомости о себе) и видео своего

Прийом анкет : 22 Серпня — 18 Вересня
Вимоги: від 12 до 35 років ч. і ж.
111 днів тому, Місто Киев

В дуэт с композитором и певцом Alex Angel ( m1.tv/stars/298 ) приглашается перспективная певица привлекательной внешности, возрастом до 29 лет, ростом до 170 см, проживающая

Прийом анкет : 20 Серпня — 19 Вересня
117 днів тому, Місто Киев

В дуэт с Alex Angel ( m1.tv/stars/298 ) приглашается перспективная певица привлекательной внешности, возрастом до 29 лет, ростом до 170 см, проживающая в Киеве и

Прийом анкет : 15 Серпня — 14 Вересня
122 днів тому, Місто Киев

Прийом анкет : 10 Серпня — 09 Вересня
128 днів тому, Місто киев

Развлекательное шоу для съемки ищет симпатичного вокалиста с оперной манерой исполнения и знанием соответствующего репертуара.
Желательно Тенор.
Съемки в Киеве (15-19 августа).

Прийом анкет : 04 Серпня — 11 Серпня
Вимоги: від 20 до 35 років чоловіки
150 днів тому, Місто Киев

Запрошуємо вас прийняти участь у кастингу на проект "Голос діти" на 1+1. Ми у пошуку харизматичних та талановитих дітей від 7 до 14 років.

Прийом анкет : 13 Липня — 16 Липня
Вимоги: від 7 до 14 років ч. і ж.
153 днів тому, Місто Киев

Это предкастинг!

Прийом анкет : 16 Вересня — 23 Вересня
180 днів тому, Місто Київ

Снимаем для фотостоков. Готовы заплатить адекватную сумму за несколько часов сьемок в вашей студии звукозаписи (или отблагодарить фотками). Студия должна быть современная. В заявке прикрепите

Прийом анкет : 13 Червня — 13 Липня
Вимоги: до 100 років ч. і ж.

Любіть співати для своїх друзів? Не відмовляєтесь від виступу на сімейних і корпоративних святах? Може Вам вдалося зібрати групу однодумців, разом з якими складаєте музику? Пора заявити про себе і показати свій талант публіці!

На нашому сайті Ви можете знайти кастинги для груп і співаків, які пропонують продюсерські центри та фахівці, готові допомогти в просуванні молодих талантів в світі шоу-бізнесу і музики. Ці пропозиції можуть стати першим кроком у побудові зоряної кар'єри.

Що потрібно для участі в кастингу? Потрібні Ваш талант і величезне бажання добитися успіху, щоб перетворити улюблене хобі у справу всього життя.

Якщо Ви знайшли цікаву пропозицію для себе або творчого колективу, то не роздумуйте - подавайте заявку. Чим раніше покажете талант і власні напрацювання, тим ближче до успіху і славі Ви будете.

Всі відомі співаки та музичні колективи колись мріяли про гастролі, великих концертних залах і славі. Вони зуміли втілити цю мрію! Зуміли вони - зможете і Ви!

Дійте, працюйте, вчіться і беріть активну участь у кастингах для груп і співаків - наближайтеся до поставленої мети!