Про себе
До того як Я став Pizza Master Я працював на гарячому цеху ресторану. Але мені завжди хотілося більше спілкування з людьми і я почав думати, як професію кухаря можна поєднати зі спілкуванням. Коли Я побачив Pizza Masters - зрозумів, що це ідеальний синтез Моїх захоплень. У той період якраз в Києві мали відкрити Celentano Ristorante і шукали Pizza Master. “Коли мені сказали, що я підходжу і мене запрошують на безкоштовне навчання у Львів, я подумав, що це вже точно не може бути реальністю. - Але вже через деякий час я дійсно потрапив на обіцяне навчання. Пам'ятаю ресторан на площі Ринок, там місце Pizza Master якраз біля вікна, ти як в акваріумі або на сцені. Тут я відчув себе у своїй тарілці, став не просто кухарем, а шоуменом.”
Зараз Я працюю в ресторані Vino e Cucina. Так як Я вже 3 роки у цій справі - то вже почав передавати свій досвід. Тепер налагоджую процеси в нових ресторанах, навчаю піцайол, прививаю їм любов до цієї справи. “Коли я бачу, що ті хлопці, яких я навчав, зараз мають гарний результат та встигають видавати по 300 піц за день - я щасливий.”
А мрія ресторанчик на колесах, з яким буду мандрувати фестивалями
Хоббі / захоплення
Займаюся Pizza Акробатикою