Ukraine - Українська

Відібрано 3704 casting
60 хвилин тому
від 3 до 4 років ч. і ж.
Для участия в телепрограмме приглашаем маленьких , красивых деток. Пол не важен.
3 години тому
до 45 років ч. і ж.
Телеканал СТБ ищет плдростков 12-14 лет которые играют в игры на смартоне. Также ищем родителей чьи дети играют в игры на смартфоне
4 години тому
Київ
від 5 до 15 років ч. і ж.
Національний дитячий фестиваль «Міні Міс Україна» проводить кастинг на участь
у регіональному фестивалі «Міні Міс Примор'я 2016» збираючи талановитих дітей та творчі колективи на святковий бал на березі моря. Фінальне шоу, як

20 годин тому
Киев
від 8 до 12 років ч. і ж.
Проект МастерШеф діти 2 сезон телеканалу СТБ запрошує дітей, віком від 8 до 12 років, прийняти участь у кастингу.
22 годин тому
від 4 до 8 років ч. і ж.
Кастинг! Для рекламы колбасных изделий нужны дети (много типажей!): мальчики и девочки 4-8 лет! Съемка 6 или 7 августа! (1день). Предварительный отбор по фото! Ждём заявки (ФИ, ДР ребёнка, контакт родителей, 3-4 фото)!
Агенство KidsEm:)
1 день тому
Киев
від 8 до 12 років ч. і ж.
СРОЧНО СРОЧНО ТЕЛЕКАНАЛ СТБ ИЩЕТ ДЕТЕЙ НА ПРОЕКТ МАСТЕР ШЕФ ДЕТИ
Если ваш ребенок любит готовить, он активный и не сидит на месте то тогда вам к нам
Нам нужны
Киев
від 1 до 100 років ч. і ж.
На съёмку нового детективного сериала нужны актёры-эпизодники, актёры массовых сцен и актёры главных и второстепенных ролей.
Кастинг скоро!
від 6 до 8 років чоловіки
КАСТИНГ! Для съемки в муз.клипе нужен мальчик (типаж как на фото!) 6-8 лет! Предварительный ОТБОР по фото! Встреча в Киеве 05.08, Съемка 06.08.
Ждём заявки (3-4 фото, ФИ, ДР ребёнка, контакт родителя!)
Агенство
від 5 до 8 років ч. і ж.
Для серии нужна маленькая девочка чтобы инсценировать аварию, с героиней ничего не происходит !!!
Киев
від 13 до 15 років ч. і ж.
СРОЧНО!!! КИЕВ!!!на съемку эксперимента нужны мальчики и девочки возраста около 13-15 лет Дата съемки 31 июля, воскресенье.

Київ
від 3 до 5 років жінки
Ищем нашу звезду мини- модель! Девчулю 3-4 лет. Обещаем такие же милые фото и видео с профессиональной фотосессии. Сьёмки для нашего каталога. Время пятница 29 июля с 11 утра, в нашем магазине в центре
від 8 до 16 років жінки
Нужны дети для съемки каталога китайского бренда.Каталог печатный и интернет.Оплата 2000 грн. за съемочный день (около 12 часов).
Условия:
-съемка в Киеве с 11 по 15.08
- девочки от 8 до 16 лет
- европейский
3 дні тому
Киев
від 8 до 10 років ч. і ж.
Для сьемки сериала нужна смелая девочка 8-10 лет для сцены как ее тело выносят с воды брат!!!Если не пугает сама сцена,оставляйте заявку,я вас наберу и мы все обсудим более детально!
3 дні тому
від 7 до 12 років чоловіки
Для съемок нужен мальчик 7-12 лет который играет на скрипке!

Ваш малюк фотогенічний і завжди на висоті на будь-якому сімейному відео? Перед камерою він не відчуває сорому і дискомфорту, почувається впевнено і з задоволенням імпровізує? Якщо це так, то у нього талант, який дорослим варто розвивати в ньому з ранніх років. І хто знає, можливо, в майбутньому він стане відомим актором, ведучим популярного шоу або зіркою естради.

Кастинги для дітей у віці до 13 років сьогодні часто організовують компанії, які знімають рекламні відеоролики для просування своєї продукції і послуг на телебаченні. Прикладами можуть служити - продаж підгузників, дитячого одягу та іграшок, організація свят для найменших та інше. Дитячі кастинги також проводять продюсерські центри.

Участь в зйомках дасть дитині корисний практичний досвід, він буде вчитися взаємодіяти з іншими людьми, виробить навички, які знадобляться у дорослому житті.

На нашому сайті ми зібрали найсвіжіші та актуальні кастинги для дітей з докладними описами. Поговоріть зі своєю дитиною на цю тему, запропонуйте йому взяти участь у відборі на зйомки в короткому рекламного ролику чи дитячому шоу. Чим раніше Ви допоможете розкрити дитині талант, тим швидше він зможе добитися успіху і зрозуміти своє справжнє покликання в житті.