Ukraine - Українська

Відібрано 6601 casting
4 хвилини тому
до 45 років ч. і ж.
Телеканал СТБ новый медицинский проект ищет мам с детками до 8-ми мес. Которые пользуются манежами. Для массовой сцены (деток будет не много).
37 хвилин тому
від 18 до 28 років жінки
Делаю развлекательное шоу на праздники - корпоративы, свадьбы, акции и т.п.
Ищу напарницу для ведущего.
Формат - стенд-ап, камеди. Активная работа с залом.
Киев.

Ожидания:
ХАРИЗМА - это первое.
Ещё ум и ЧУВСТВО ЮМОРА
18 годин тому
Киев
від 18 до 25 років ч. і ж.
Не коммерческий проэкт !!! Вирусное видео ( типа музыкального видеоклипа ). Требуется две девушки и один парень.

19 годин тому
від 35 до 50 років жінки
Для зйомок в рубриці перевтілення шукаємо жінок 35-50 років з Київської області.
21 годин тому
до 40 років чоловіки
Телеканал СТБ ищет мужчин, актеров массовых сцен. Сьемка завтра в районе м. Позняки в 21.00. Занятость 1 час.
21 годин тому
до 45 років ч. і ж.
Телеканал СТБ новая медицинская передача в формате Комаровского ищет близнецов до 3-4 месяцев .
22 годин тому
від 20 до 35 років жінки

Съемка . Киев . Приглашаю молодую мамочку с ребенком , которая после родов не может восстановить фигуру . До родов стройняшка , после +15-20 кг лишних . Съемка предполагают присутствие ребенка . Эксперт подскажет
1 день тому
Киев
від 18 до 60 років ч. і ж.
Пополняю базу АМС ( АКТЕРОВ МАССОВЫХ СЦЕН)
Желающие принимать участие в съемках фильмов в качестве АМС (Актеров массовых сцен)
Отправляем анкетку мне на почту и ЛИЧНЫМ СООБЩЕНИЕМ В КОНТАКТЕ!!!!:)
Анкетка: Текст+фото в
1 день тому
Киев
від 5 до 60 років ч. і ж.
Найкращий телеканал країни 1+1 оголошує кастинг сімей нового сезону популярного та гіпер-цікавого реаліті "Міняю жінку", 12-й сезон!
Якщо вам набридла буденність у вашій родині, виникають непорозуміння та ви бажаєте надати поштовх до змін та нових
Киев
від 5 до 40 років ч. і ж.
На сьемку визитки проекта «Холостяк» нужны девочка 5-ти лет и 3-е мужчин.
Маленькая девочка, которая будет дуть пузыри – лет 5 , рыжую-кучерявую-конопатую было бы идеально;

3-е мужчин больших – фактурных.

Киев
від 1 до 60 років ч. і ж.
На юмористическое развлекательное шоу Хто з верху, требуются следующие типажи:
Съемка оплачивается!
до 45 років ч. і ж.
Телеканал СТБ новая медицинская передача в формате Комаровского ищет маму с ребенком до 2-х лет которая "противник" шоколада, шоколадных конфет
киев
від 18 до 65 років ч. і ж.
від 30 до 60 років жінки
Для участие в телепрограмме ищем маму с ребенком от 13 лет. Важно, ребенок должен быть любителем селфи.

Багато людей мріють про роботу на телебаченні або отриманні гарної ролі в фільмі або серіалі. Щоб наблизитися до цього, необхідно почати з малого. Кастинги для масовки можуть стати трампліном до бажаного.

Участь в масовці може стати для Вас першим досвідом зйомок у кіно або ж допоможе поправити матеріальне становище. Також тут можна відточити навички, які раніше були отримані на курсах акторської майстерності.

В даному розділі Ви знайдете актуальні пропозиції на участь у масовках в серіалах, кіно та інших заходах.

Взяти участь можуть люди різного віку, діти та дорослі. Пам'ятайте, що масові сцени і завидна регулярність потрапляння в кадр - це реальний шанс отримати хорошу роль. Вас можуть запам'ятати режисери і продюсери.

Як правило, для масовки рідко відбираються люди певного типажу і зовнішності. Це значно спрощує процес отримання ролі. Головне - вчасно зреагувати на інформацію про набір і встигнути подати анкету на участь.

Ми готові допомогти Вам і пропонуємо докладну інформацію про кастинги на масовки з перших рук. Вивчіть всі пропозиції і виберіть найбільш підходящий для Вас варіант.