Підписка на VIP-аккаунт.

ACMODASI - професійний інструмент для акторів, моделей, агентів і кастинг-директорів, заснований в 2010 році.

За допомогою нашого сервісу щодня знаходять виконавців для десятків проектів.

За кількістю і якістю кастингів, рівню функціонального розвитку, наявності технічної підтримки, цілодобової модерації, відвідуваності ACMODASI є лідируючим сервісом онлайн-кастингів.

ACMODASI це єдиний в Україні повноцінний кастинг-сервіс і база артистів, з відвідуваністю більше 300 тис. чоловік на місяць, серед яких кастинг-директора, режисери, актори, моделі, співаки та інші професіонали індустрії кіно і шоу-бізнесу.

Десятки людей тут щодня отримують не просто роботу, а реалізовують свої мрії в тій сфері, де вони хочуть працювати, але в яку "так складно пробитися". Ми допомагаємо в цьому всьому, але ті хто підтримують нас, купуючи VIP-аккаунт, отримують безліч додаткових переваг на нашому сайті.

Служба технічної підтримки

По телефону лише для власників VIP-акаунтів. При розмові повідомте ваш ID:

Підтримка по телефону доступна тільки власникам Професійних анкет.
Історія ваших платежів
, Вам пощастило, у нас на сайті акція!
Зараз діє додаткова знижка на всі VIP-акаунти в розмірі 30%!
Чим більший термін оплати, тим вище позиція вашої анкети в базі і в результатах пошуку.
VIP на 30 днів
Стара ціна: 250 гривень (-30%)
Ціна зі знижкою: 175 гривень
(175 гривень/місяць)
      Після покупки: 118 з 293584 **
VIP на 90 днів
Стара ціна: 750 гривень (-53%)
Ціна зі знижкою: 350 гривень
(117 гривень/місяць)
      Після покупки: 65 з 293584 **
VIP на 365 днів
Стара ціна: 3000 гривень (-65%)
Ціна зі знижкою: 1050 гривень
(88 гривень/місяць)
      Після покупки: 36 з 293584 **
VIP на 3650 днів
Стара ціна: 30000 гривень (-83%)
Ціна зі знижкою: 5250 гривень
(44 гривень/місяць)
      Після покупки: 1 з 293584 **

Переваги VIP-аккаунта

Пріоритет при сортуванні

Будь в числі перших з 293584 талантів в нашій базі.

У 50% проектів кастинг-директори не оголошують кастинг, а виробляють пошуки по базі, підбираючи кандидатів по параметрам і зв'язуються безпосередньо. Найчастіше, тільки так можна отримати запрошення на закритий кастинг для головних і других ролей.

Максимум фотографій, аудіо і відео в анкеті.

Чим більше фотографій у вашій анкеті, тим більше шансів сподобатися роботодавцю.

VIP-аккаунт дозволяє завантажити сотню фотографій і десять відео і аудіо файлів, які будуть зберігатися на нашому сервері.

Безліміт заявок і email-відправок анкети

Подача заявок на кастинги і відправка своєї анкети з фотографіями на будь-який email одним кліком - без обмежень.

Розширена розсилка.

Ви зможете налаштовувати отримування розсилки уточнюючи її по місту, за віком, статтю та вашими інтересами. Будете отримувати тільки цікаві вам пропозиції з повним текстом і контактами наймачів.

Відкриті контакти

Ви зможете переглядати контакти акторів і кастинг-директорів з бази. Бачити хто оголосив кастинг і переходити в його анкету для прямого зв'язку.

Розширений функціонал і юзабіліті сайту

Вам стануть доступні фільтри кастингів, відкриття сторінок без перезавантаження, пріоритет запитів до сервера і ніякої більше реклами!

Розширена статистика

Ви зможете бачити хто, і коли переглядав вашу анкету.

Ваш імідж

Наш сайт добре відомий на ринку, професіонали його рекомендують. VIP-аккаунт підкреслить ваш імідж і приналежність до галузі.

Розширена технічна підтримка

Технічна підтримка здійснюється не тільки через сайт, але і по телефону.
Показати порівняльну таблицю

Вартість VIP-аккаунта менше мінімальної ставки актора масовки, а значить ви гарантовано повернете гроші вже з першої своєї роботи.

ACMODASI - провідний сервіс онлайн-кастингів

11 років
бездоганної
роботи

вдячних
користувачів

проведено
кастингів

Наймачів

Що ще ми робимо для вас

Ми працюємо над розвитком

Для вашої зручності ми багато років займалися розробкою програмної частини сервісу, і продовжуємо її вдосконалювати кожен день. Ціла команда професіоналів працює над розвитком сайту з 2011 року.

Технічний супровід

Щоб ваша анкета була доступна 24 години на добу 7 днів на тиждень з будь-якої точки планети, ми повністю забезпечуємо технічну підтримку, хостинг, трафік та інші технічні питання.

Маркетинг

Ми постійно ведемо переговори з продакшенами, телеканалами, агентствами, розміщуємо рекламу в інтернеті для залучення якомога більшої кількості роботодавців до вашої анкети.

Цілодобова модерація

Шахраї щодня намагаються зірвати куш, наша цілодобова модерація не дозволяє ненадійним пропозиціям від шахраїв пробитися до вас. Ми економимо ваші нерви, час і гроші.

Відгуки про нас

Ольга Войтенко
19 Грудня 2016 13:19

Интересный сайт, прост в использовании. После регистрации сразу нашла для себя несколько интересных проектов, и уже через пару дней поехала на кастинг Суперинтуиции на Новый канал. Для молодой мамы и домохозяйки, уставшей от рутины, это было мега интересно и незабываемо! А спустя еще неделю, к нам приехали сотрудники телеканала СТБ, на этот раз снимали нашего малыша для передачи "За живе". Как по мне, отличный старт)) Что хотелось бы добавить в инструментах сайта: добавление файлов в подаче заявки. Потому как нашла объявление о поиске маленьких деток на съёмки, я пишу о ребенке, а для подтверждения своих слов нет возможности вложить его фото. Благодарю за вашу работу и всем удачи в воплощении своих желаний!

Юрий Мергель
07 Грудня 2015 19:59

Здравствуйте! Уже два года живу исключительно на доходы от кино, рекламы. 90 %-это приглашения с вашего сайта! Большое спасибо, вы делаете большое, нужное дело для нас-гениальных, но пока неизвестных актёров! Всего вам самого наилучшего, до новых встреч!

Анатолий Немилостивый
10 Лютого 2013 22:06

К запоздалым поздравлениям присоединяюсь вместе со всеми благодарными гостями! Спасибо хлебосольному хозяину с радушной хозяюшкой, всё получилось очень вкусно!
Однако же, спешить покидать сей очаг не стану. С Вашего позволения, намерен задержаться и погостить всласть, наслаждаясь обществом)))

Eugene Sabadosh
24 Жовтня 2017 15:54

Спасибо Вам за Ваш труд ) Это хороший бартер Сильно упрощает все, экономит время и силы )

У вас є запитання?

Зателефонуйте нам:
Киев: +38 (050) 447-24-99
або Напишіть нам і ми постараємося відповісти на них в найкоротші терміни!

VIP на 30 днів
VIP на 90 днів
VIP на 365 днів
VIP на 3650 днів

* Під Безлімітний акаунтом мається на увазі оплата VIP-аккаунта на 10 років.
** Чим більший термін оплати, тим ближче анкета до початку в результатах пошуку по базі! Зазначена позиція не є фіксованою в базі. Згодом інші користувачі також будуть оплачувати VIP-аккаунт, в зв'язку з чим позиція анкети може зміщуватися.