Акторка в серіал на воєнну тематику

Кастинг проводить
Інформація прихована від гостей Увійти Приєднатися
Рейтинг наймача
14/100 детальніше
Тип оголошення
Кастинг, ID: 80839
Тип проекту
Кастинги в серіал
Терміни кастингу:
до 15 Липня 2022
Країна, місто
Україна, Київ
Умови оплати
$ Гонорар
Загальні вимоги
18-30 років, Ж
Статус
Expired ЗакінчивсяOpen Відкритий кастинг
Кастинг завершено, прийом заявок закінчено.

Опис проекту

Шукаємо акторку для багатьох епізодів серіалу про війну 2022.
Типаж - ліричний герой.
Романтичні сцени, виїзди.

Опис проекту
Впевнена перемога України на інформаційному фронті в Європі (включно із перемогою України на пісенному конкурсі Євробачення 2022), підштовхнула американську компанію Stars Collective Films Entertaiment Group Inc. до продовження цієї боротьби на американському ринку.

Stars Collective Films Entertaiment Group Inc (Америка), українська компанія Ukraine International Media Culture та Лю Юйдань (як український продюсер) уклали договір про реалізацію глобального медіапроєкту «Every Day».

Продюсером проєкту з американської сторони виступає Patrick Wachsberger, серед робіт якого Містер і Міссіс Сміт, Голодні ігри, Дивергент та переможець фестивалю Sundance, володар премії Oscar 2022, фільм  CODA:дитина глухих батьків.

Проєкт «Every Day» це глобальний проєкт, частину доходу якого (за вирахуванням витрат), засновники планують направити на підтримку гуманітарної сфери (державні установи) України.

В рамках просування, компанія готова запросити амбасадором проєкту «Кожен день» актора Джейсона Стетхема (в тому числі розглядається можливість його приїзду в Україну).

Проєкт містить:

1.     Створення серії (не менше 10) короткометражних стрічок про українських військових. Кожна серія – один день українського військового і його родини, поєднані паралельним монтажем. В майбутньому, дохід, отриманий від реалізації NFT-зображень героїв циклу та дохід від продажів на стримінгових сервісах буде направлений родинам героїв (за вирахуванням витрат).

Гонорар є конфіденційною інформацією й обговорюється виключно з керівником проєкту.

Відправляючи вашу анкету на кастинг, додайте короткий опис історії.

Умови оплати

Гонорар обговорюється виключно з керівником проєкту

Додаткові файли

1.PNG (1,96 Мб)
2.PNG (2,06 Мб)
3.PNG (2,01 Мб)
4.PNG (2,02 Мб)
5.PNG (1,45 Мб)

Типажі

Кастинг завершено, прийом заявок закінчено.
Посилання на кастинг: https://www.acmodasi.com.ua/c_80839.html
Кастинг переглянули: 45985 разів.
Всього подано заявок: 123 шт.
Дивіться також: Кастинги Кастинги в серіали для жінок Кастинги Київ

Інші актуальні кастинги

Київ
14-31 років, Ж
08 Aug

Зйомка для Georges Hobeika

Зйомки фотосесії $

Луцьк
16-32 років, Ж 📷
05 Aug
Київ
16-39 років, Ж
16 Dec

В проект ' Serge feat.BIO ' приглашается напарница.

Кастинги співаків і музикантів $

Marseille